Dela gärna

Privat Träningstimme


Ibland känner mar sig ensam med sina bekymmer, man känner sig ”låst”  eller man känner att man gärna vill jobba med ett beteende som inte är önskvärd, men kurs tilltalar inte er. Då kan en privat träningstimme vara bra. Tillsammans utvecklar vi ett träningsprogram och jag finns för er. Du är inte ensam och jag sätter stort värde i att vi är ett team omkring din hund.

Privat träningstimme : 500;- kr. på din adress.  300,00 på Hundlyftets adress.

I prisen ingår max 8 mil från Hundlyftets adress, utöver: 15,00 kr. per mil.
Jag tillämpar förskottsbetalning.

Vad är en privat träningstimme :

Det kan vara grundläggande lydnad såsom tex sitt, ligg och kontaktövningar. I detta fall är träningen inte så komplex och man ”kör på” I andra fall kan situationen vara mera komplex såsom om att hunden alltid rymmer iväg eller man känner att relationen mellan dig och hunden inte är som man ville ha önskat det och man behöver verktyg för att förbättra relation  och därmed vardagen. Tillsammans planerar vi en träning som passar er och eran vardag.

Ring eller maila om din önska/ förväntning av privat timmen och utifrån det gör jag en träningsplan (beroende på situation, kan jag välja att skicka ut en frågeformulär, för att bilda mig en bild av relation och situationen)  och vi kommer genomgå den teoretisk och praktisk.

Såklart finns jag för er efteråt också på telefon eller mail,  om det dyker upp frågor och osäkerhet i och omkring träningen.  Det är viktig att känna sig trygg och bekväm med  övningen/övningarna.

Frågor:  hundlyftet@outlook.com eller 076 104 11 20

Dela gärna