Dela gärna

Upplevelsesbana i skogen
(stängd, välkommen till våren 2021)

Välkommen till en annorlunda aktivitet du kan göra med din vuxna hund eller valpen.  Du behöver ingen förkunskaper för att vara på bana och det finns alltid en person som kan hjälpa dig och din hund, om det behövs. Hinder för hundar är inte bara en upplevelsebana, men innehåller olika moment som utvecklar mod, nyfikenhet och kroppskontroll hos hunden. En aktivitet som tillika kräver ett gemensamt samspel mellan hund och ägare, vilket i sin tur främjar eran relation och förståelse för varann.

Varför ska jag åka iväg på en upplevelsebana ?
vad är syftet med det?

Som sagt främjas eran relation och samarbete, men bygger samtidig upp hundens självförtroende och hunden blir trygg i sina egna rörelser.
Men kanske det är inte så i ditt fall ? kanske ni bara behöver att göra något annorlunda och något som är roligt. Ett miljöbyte kan också vara bra. Så oavsett vad dina mål är med att besöka Hinder för Hundar, så hoppas jag att när ni åker hem  – trötta  🙂 och en upplevelse rikare.  Hinder för hundar kan vara inspiration för egna övningar hemma eller kom gärna igen.

Vem kan komma ?

Alla hundar är välkomna. Många av våra aktiviteter kan göras av stora hundar, såväl som små hundar.
Valpar är också välkomna efter 12 veckor vaccinationen. En upplevelsebana är en viktig miljöträning för valpar att hantera framtiden och dess utmaningar.

 

Dela gärna