slut med stressade hundar och in med positiva känslor.. det är syftet med denna kurs.

Jag har skapad ett kurs för dig och din hund baserat på mina utbildningar, webinar och egen erfarenhet inom hundproblemetik genom åren.

vill du göra en skillnad för din hund och dig själv? känner du dig motiverad? använd den energi ihop med mig som tränare och vi ihop kan hjälpa din hund till en vardag med målbild om mindre stress och minska dessa stora känslor som oftast finns bakom beteendet.

Jag erbjuder denna kurs för 1000,00 kr. per ekipage. Kursen är ett nytt tilltag inom problemhundsutredningen. det är en pionjär kurs och därför erbjuds den till en billigare pris.

det är en kurs för endast 2 ekipagen , vi kommer jobbar som teamwork och lyssna på varandra med respekt- för känna oss trygga i träningen.
Vi kommer jobba med skvallerträning, frizonen (en berikningsbana som hjälpar seeking systemet att aktiveras), verktyg för hantering av olika situationer, lite BAT metoder komma vi också beröra , speciell koppelhanteringen och inte minst boosta eran relation.

så skriv en mail till mig på hundlyftet@outlook.com och anmäl dig. Beskriv lite om ditt problematik
samt : ras, hundens ålder, hundens namn , ditt namn, ditt mobilnummer.

jag kommer återkoppla dig om anmälan och boka in en telefonsamtal för mer information

När och vart:

onsdagar 4 oktober, 11 oktober och 25 oktober (sista träffen är också utvärdering/finjustering av träningen, som ska fortsätta hemma)

kl. 18- 19.30

vart: skråmsta gatan , örebro, (Örebro hundkappbana)