kan det bero på många olika orsaker. När man säger att hunden är stressad , så blir min motfråga : hur ser det ut ? Detsamma när man säger: hunden är deprimerad , så vill jag som hundpsykolog gärna veta : hur ser det ut? Etikett är bra när vi ska beskriva känslor, men det är genom beteendet som vi ser hur hunden mår – och dess kroppsspråk.
Kanske upptäcker vi ihop att stressen beror på exempelvis på rädsla eller att hunden är deprimerad för att hen upplevde en händelse, som påverkar hunden psykisk i sin vardag.

Oavsett hur du upplever din hund i vardag, kan det vara bra att prata om det och hitta orsaken, som med stor sannolikhet påverkar hundens liv – negativt
Vi tillsammans planerar en handlingsplan som passer din vardag och tillgodoser hundens behov. En handlingsplan som i sin tur hjälper hunden i att må bättre och vara mera i balans med sina egna behov och själva livet.

Boka på: Hundlyftet@outlook.com eller ringa : 076 104 11 20

Var god och notera att om att orsaken bakom stress eventuellt beror på ”jobbiga” hundmöten, så är det ”problem med hundmöten?” paket som jag vill erbjuda.

När vi jobbar ihop vill jag inte ha känslan ”driva på” för att man känner man ska ta vara på ”hundpsykologens tid” utan att man känner att det finns gott om tid. Därför blir träffarna vi har oftast på ca 1,5 timmar.

Träningen framgång är beroende på olika förutsättningar, engagemang, tiden man lägger på träningen osv. Jag finns för er som stöd, coaching och uppmuntring. Vi har mellan möten kontinuerligt kontakt via mail eller telefon. Det är viktig för mig att ni känner att ni får den stöd som behövs.