Rädsla kan vara att man inte gillar ljud
(åska, fyrverkeri, skott)
eller andra föremål/individer osv.


Rädsla kan i princip uppstår närsomhelst i en hunds liv. Det kan vara trauma, blivit påhoppad , eller blivit utsatt för konstant ljud och man inte hade möjligheten för att gå undan.

Rädsla är som en spricka hos hunden. Om man inte gör nånting , sprider rädslan sig och man får fler bekymmer/ problembeteende. Om man börjar tidigt kan man stoppa spridningen av rädsla och får ett mycket bättre resultat. Rädsla kan också lätt tolkas som aggression i vissa sammanhang.

Man kan inte mäta rädsla , utan man observerar hunden och dess beteende, samt återhämtningstiden.

Hur det går till :

Jag kommer på besök för att intervjua er, men först skickar jag en enkät, som jag vill be er om att fylla i/svara på frågor.
Genom samtalen på 1:e träffen (intervju) och enkäten, får jag ett ”bild” över eran vardag ihop med hunden. Tänk på att när man intervjuer/svarar på enkäten är inte för att hitta fel eller duglighetstest, utan enbart för att hjälpa hunden och er.
På 1:e träffen kommer vi ha praktisk träning med dem ”verktyg” som passar er och hunden och för att förbereda er inför nästa steg i träningen.

1:e träff: 800 kr.
2: träff: 800 kr.
3: träff: 700 kr.
4:e träff kr. 600,00

Betalningen sker innan träff eller ”på dagen”.

Parkeringsavgift tillkommer.
Utöver 4 mil: 25,00 kr. per mil

Jag debiterar 500,00 kr ifall man inte är hemma till avtalad tid.

Boka på: hundlyftet@outlook.com eller ring 076 104 11 20


När vi jobbar ihop vill jag inte ha känslan ”driva på” för att man känner man ska ta vara på ”hundpsykologens tid” utan att man känner att det finns gott om tid. Därför blir träffarna vi har oftast på ca 1,5 timmar.

Träningen framgång är beroende på olika förutsättningar, engagemang, tiden man lägger på träningen osv. Jag finns för er som stöd, coaching och uppmuntring. Vi har mellan möten kontinuerligt kontakt via mail eller telefon. Det är viktig för mig att ni känner att ni får den stöd som behövs.